Pénteken is pezseg a hangulat Gombaszögön

Pénteken is pezseg a hangulat Gombaszögön

Tegnap fesztiválozók százai tomboltak a Carson Coma, a Góbé, a Lazarus és más egyéb zenekarok szívet dobogtató dallamaira.

A mai napon pedig ismét rengeteg érdekes előadást hallgattak a táborzók. Ilyenek voltak például a “Lesz-e végre igazi hazánk?” A Gyönyör József emlékkötetet bemutatta Gyurcsík Iván, a könyv szerkesztője, Bukovszky László kisebbségi kormánybiztos és Németh Zsolt, a Külügyi Bizottság elnöke.

További előadásunk a Válság, infláció, háború volt, melynek beszélgetését György László gazdasági stratégiáért felelős államtitkár és Dudás Tamás vezette, a Páneurópai Egyetem Gazdasági és Vállalkozástudományi Karának dékánja. Moderálta: Matus Tibor (Makronom/Mandiner).

Továbbá, Varga Judit, Magyarország igazságyügyi miniszterével a Miskolc-Kassa tengely fejlesztésében rejlő kiaknázatlan lehetőségekről fogunk többet megtudni.

Idén pedig Gombaszög fesztiváljában megrendezésre kerül még egy fesztivál a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózatnak köszönhetően. Ma 14:00 volt a Rohonczy Gasztrofesztivál hivatalos megnyitója, amelyet Varju Krisztina Dóra, európai kapcsolatok fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár, Csík László, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője és Dr. Simon Vilmos, a Rohonczy Gedeon Mentorprogram vezető mentora tartottak.

  • Gombaszögi Nyári Tábor


Hagyj üzenetet