Vert csipke készítő- és fazekastanfolyam kezdőknek

Vert csipke készítő- és fazekastanfolyam kezdőknek

A rozsnyói Gömöri Művelődési Központ ismét megszervezi közkedvelt, felnőtteknek szóló tanfolyamait a Gömöri Hagyományok Házában. A kerámia tanfolyam 2023. február 28-án indul, két nappal később, március 2-án pedig a vert csipke készítő tanfolyam – tájékoztatta portálunkat az intézmény. 

A 25 órás, 8 alkalommal zajló fazekastanfolyamon a résztvevők elsajátítják az agyagformálás alapvető módszereit, a díszítést, mázazást, patinázást, valamint a végső kiégetési folyamat lépéseit.

A felnőtteknek szóló tanfolyamot keddenként 16:00 órától tartják majd Renáta Kseničová vezetésével. A képzés ára 140 €, tartalmazza az anyagköltség, a munkaeszközök, a szárítás ideje alatti termék raktározás, a kétszeri kiégetés és a frissítő árát, valamint a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló okmányt.

A vert csipke készítő tanfolyam hét, egyenként háromórás leckéből áll, amit csütörtökönként 16:00 órától 19:00-ig tartanak. A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megtanulják a csipkeverés alapvető módszereit. A 80 eurós részvételi díj tartalmazza a tanfolyamvezető Anna Urbánová munkadíját, továbbá a munkaeszközök, felszerelés, anyagköltség, frissítő árát és a tanfolyam sikeres elvégzéséről szóló igazolást.

A tanfolyam résztvevőinek száma korlátozott – emlékeztettek a szervezők. A kötelező érvényű jelentkezés időpontja: 2023. február 28. Bővebb tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kapnak az érdeklődők: Valéria Munková, munkova@gos.sk, 0905 939 691

  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet