Alkotással tölthetik az időt a gyerekek a tavaszi szünetben

Alkotással tölthetik az időt a gyerekek a tavaszi szünetben

Aktív kikapcsolódást kínál a gyerekeknek a tavaszi szünetben a Gömöri Művelődési Központ. Március 6. és 8. között kézműves foglalkozásokat szerveznek a gyerekes családok számára Rozsnyón, a Gömöri Hagyományok Házában, a Betléri utca 8. szám alatt. 

A rozsnyói és környékbeli gyerekeket, fiatalokat aktív időtöltéssel, tavaszi témájú alkotással teli program várja – tájékoztatták portálunkat a szervezők. A kézműves foglalkozások során hagyományos alapanyagokat, például bőrt, drótot és textilt fognak használni, de nem hiányozhat a rendkívül közkedvelt agyagozás sem. Mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző hagyományos kézműves foglalkozást, majd hazaviheti a sajátkezűleg készített tárgyat.

„Az év folyamán a műhelyeinkben az iskoláknak kínálunk programokat, ezúttal azonban lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy a gyerekek a szülőkkel, nagyszülőkkel közösen jöjjenek, és együtt szórakozzanak, tanuljanak valami hasznosat,“ nyilatkozta Helena Novotná, a Gömöri Művelődési Központ igazgatója.

A műhelyekben egyórás foglalkozások zajlanak majd 9:00, 11:00 és 13:00 órától, a részvételi díj jelképes 2 euró. A résztvevők a fazekasműhelyben hagyhatják az elkészült alkotásaikat kiégetésre. További információkkal az alábbi elérhetőségeken szolgálnak: a 0917 419 259-es telefonszámon vagy a recepcia@gos.sk e-mail címen.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet