Tárlatvezető és teremőr – nyári munkalehetőség a betléri kastélyban

Tárlatvezető és teremőr – nyári munkalehetőség a betléri kastélyban

A Szlovák Nemzeti Múzeum – Betléri Múzeum tárlatvezetőket és teremőröket keres a nyári idényre. 

A tárlatvezetői munkakörbe jelentkező személy legyen kommunikatív, aki szereti az embereket, és nem okoz gondot számára a nyilvánosság előtti fellépés. Fontos a rugalmasság, mivel a tárlatvezető hétvégén is dolgozik, a látogatókkal szembeni kedvesség, mosolygó arc és a segítőkészség. A szlovák nyelv mellett elvárás egy idegen nyelv (magyar/angol/német) ismerete is – tájékoztatott a múzeum.

Lehet, hogy egy kép erről: emlékmű, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „SLOVENSK RODNÉ MÚZEUM MUZEUM BETLIAR PRIDAJ SA NA LETO K NÁM! Hl'adáme sprievodcov a dozorcov pre Kaštiel' Betliar Životopis so žiadostou zasielajte na veronika.strakova@snm.sk alebo poštou na adresu SNM- NM Múzeum Betliar, Lesná ulica 9/17, 04921 Betliar”

A teremőr felelős személy, aki gondoskodik a kastély kiállítótermeiről, ügyel a gyűjtemény és a látogatók biztonságára. A mosoly ebben az esetben is fontos “munkaeszköz”, és nagy előnyt jelent a kommunikatív hozzáállás, hiszen el kell igazítania a kíváncsi látogatókat a kastély kiállítótermeiben.

A munkalehetőség iránt érdeklődők 2023. március 31-ig küldhetik el életrajzukat és motivációs levelüket a veronika.strakova@snm.sk e-mail címre, vagy postai úton a következő címre: SNM-Múzeum Betliar, Lesná ulica 9/17, 04921 Betliar.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet