Kommunikációs műhelymunkát tartottak Rudnán

Kommunikációs műhelymunkát tartottak Rudnán

Az azonnal használható versenyképes információ és tudás birtoklása rohanó világunkban egyre inkább létszükséglet. Egyszerűbben: lépést kell tudni tartani a korral. Nem kivételek ez alól a civil szférát alkotó szervezetek sem.

Kiindulva abból, hogy mindegyik civil szervezet szeretné, ha rendezvényén minél többen vennének részt, és az utánpótlás kinevelését is akadálymentesen tudja megvalósítani, Felső-Gömörben a tavalyi Látószögtágító közösségi rendezvény nyomán a szervezők ismét civil közösségi alkalmat szerveztek. Ezúttal is a CSEMADOK alapszervezetek voltak a kezdeményezők, és ez alkalommal a kiskovácsvágási és barkai szervezetekhez a rudnai alapszervezet is csatlakozott. A workshop Rudna Község Önkormányzatának támogatásával valósult meg.

A szervezetek tagságának fiatalításával és a rendezvényekre egyre több résztvevő bevonásának kérdésével foglalkoztak március 24-én a Rozsnyói járás szervezeteinek vezetői. A témákkal az első Látószögtágító rendezvényen is előadó Urbančok Larisa marketingstratéga ismertette meg a résztvevőket, aki kiemelte, hogy stratégiában kell gondolkodni, és meg kell tervezni a célokat, mint ahogy felkészíteni az utánpótlást is. Figyelmeztette a résztvevőket a belső PR fontosságára és a változás iránti felelősségre, ugyanis ezek mellőzése egyenes utat jelent a lejtőn lefelé.

A civil szervezeti vezetők olyan információkon alapuló, elméleti és gyakorlati tudást nyújtó találkozón vehettek részt, amelynek segítségével képessé válnak az általuk irányított civil szervezetek céljainak sikeres megvalósítására.

  • PRO LE-TI


Hagyj üzenetet