A kassai Thália Színház 2023. július 23-31. között színházi tábort szervez 15 éven felüli fiatalok számára, melynek helyszíne a nagyidai Ilosvai ház lesz. A résztvevők megismerkednek a színházi szakmákkal, bepillantást nyernek a színész, ügyelő, fénytechnikus, rendező, tervező vagy kellékes munkájába. 
A tábor részvételi díja 90€, amely tartalmazza a szállás és teljes ellátás költségeit, kirándulást Kassára és Nyíregyházára. Információk: +421905323274, tabor@thaliaszinhaz.sk. A jelentkezési lap letölthető a színház honlapjáról.
INNO THEATER CAMP – TÁBOR, amely eltér a megszokottól
A színház egy Szlovákiában egyedülálló tábor megszervezésén dolgozik. A színészet mellett igyekszik népszerűsíteni minden olyan szakmát, amely nélkül lehetetlen színházi produkciókat megvalósítani, amelyek nélkül maguk az előadások sem jöhetnének létre, nem működhetnének. Ide tartoznak a kellékesek, fény- és hangtechnikusok, díszlettervezők, tervezők és asszisztensek. Olyan szakmákról van szó, amelyekről nagyon keveset tud a világ, és nagy hiány van belőlük a munkaerőpiacon. Ezért a Thália Színház színház szeretettel vár minden 15 éven felüli jelentkezőt, aki érdeklődik a színház és a színház világa iránt! Várják a kis színészeket, valamint a technika iránt érdeklődő fiatalokat, vagy kreatív embereket. A tábor résztvevői Szlovákia, Magyarország és az Egyesült Királyság legjobb szakértőitől és mestereitől szerezhetnek ismereteket, és megismerhetik azokat az egyes folyamatokat, amelyek egy produkció létrejöttéhez vezetnek – olvasható a beharangozóban. 
– Rozsnyó-vidék/ Thália Színház

Related Posts

Újabb előadókkal és társszervezővel bővült Gombaszög kínálata
Népzenei tábor népdalkörök, szólisták és citerazenekarok részére
Vers- és prózamondó, képzőművészeti és robotika tábor Komáromban