Kerámia tanfolyam indul haladóknak a Gömöri Hagyományok Házában

A Gömöri Művelődési Központ októbertől folytatja a felnőtteknek szóló, közkedvelt kézműves tanfolyamát. 

A résztvevők a 25 órás, 8 alkalommal zajló tanfolyam keretében elsajátítják az agyagozás, dekorálás, mázazás haladó technikáit, valamint az elkészült tárgyak kiégetésének folyamatát is, kapcsolódva a kezdő tanfolyamon elsajátított ismeretekhez. A kerámia tanfolyam 2023. október 17-én indul a rozsnyói Gömöri Hagyományok Házában, és december 12-ig tart majd.

A felnőttek számára meghirdetett kurzus keddenként 16:00 órától fog zajlani Renáta Kseničová, a Gömöri Művelődési Központ munkatársának vezetésével. A részvételi díj 120 €, tartalmazza az anyagköltséget, a munkaeszközök, a kiégetés, a frissítők és a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló oklevél költségeit.

A tanfolyam résztvevői tökéletesíthetik kézműves tudásukat, amelynek alapjait már korábban elsajátították. Feltételezem, hogy közülük többen már most gondolnak a szeretteik megajándékozására, és sok, általuk sajátkezűleg készített kerámia tárgy vándorol majd a karácsonyfák alá, nyilatkozta Helena Novotná, a Gömöri Művelődési Központ igazgatója.

A kötelező érvényű jelentkezés határideje 2023. október 13. A részvevők létszáma korlátozott. Bővebb tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető: Renáta Kseničová, renata.ksenicova@gos.sk, 0917 419 259.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék

Related Posts

A Rozsnyói Bányászati Múzeum májusi programjai
Pedagógustalálkozó: kiosztották a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége díjait
Változás, megújulás és benne a pedagógus szerepe – lezajlott a 29. országos pedagógustalálkozó