Április 27-én veszi kezdetét Füleken a Pajtás Napok programsorozat

Április 27-én veszi kezdetét Füleken a Pajtás Napok programsorozat

Egy új rendezvény valósul meg a Várlak Fesztivál szervezői által Nógrád szívében, Füleken Pajtás Napok elnevezéssel, melynek célja, hogy havi rendszerességgel minőségi kultúrával szolgálja a Gömör-Nógrádi régióban élő embereket. A Pajtás Napok egy rendezvénysorozat, melyen főként világzenei, folk és alternatív koncertek, stand up comedy-k, irodalmi előadások, könyvbemutatók valósulnak meg – tájékoztatták portálunka a szervezők.

A Várlak fesztivál aktivistái 2023-ban önkéntes munkával önerőből építettek a Bebek Panzió területén egy pajtát, melyet áprilistól októberig megtöltenek élettel és a programsorozat kicsúcsosodása maga a Várlak Fesztivál lesz. Az eseményen fellép többek között: a Konyha zenekar, az Endorfin, a Ritmusa zenekar, a Húros banda, Grecsó Krisztián és Beck Zoltán közös irodalmi pódiumesttel érkezik, színpadra lép az Unicumbia kubai zenekar, a Copy Con, a Mehringer, a GHP, az Analóg Balaton, Takács Nikolasz és a Swing á la Django, a Kiss Zenészek, Felméri Péter, Mogács Dániel, a Kollár-Klemencz Kamarazenekar és a Gypo Circus.

Az április 27-i első eseményen a Konyha zenekar és az Endorfin koncertjei valósulnak meg. A szervezők célja, hogy olyan programsorozatot hozzanak létre, amely a helyi magyar értelmiségi réteget erősítené meg.

Online jegyek beszerezhetők a oneticket.sk weboldalon keresztül.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet