55 éves a Thália Színház – indul az ünnepi évad

Különleges lesz a kassai Thália Színház új, 2024/2025-ös évada, hiszen az intézmény fennállásának 55. évfordulóját ünnepli. Nézzük, a jubileum alkalmából milyen darabokkal várják a közönséget. 

Már megkezdődött a bérletek árusítása az ünnepi évadra, ami a Birodalmak árnyékában alcímet viseli. Elsőként, október 10-én Rideg Sándor: Indul a bakterház című legendás alkotását viszik színre, a Megyeri Zoltán rendezte darab olvasópróbái már augusztusban elkezdődtek. Decemberben Moliére: Tartuffe-jét mutatják be Matusek Attila rendezésében. Csehov A manó című komédiáját Czajlik József rendezi, a bemutatót 2025 márciusában tartják. A Komáromi Jókai Színház vendégelőadása, Jordi Galceran: Burundanga című darabja áprilisban érkezik Kassára.

Már kaphatók a bérletek az új évadra

A nyári szünet végével a színház is újra megnyitotta a kapuit, indulhat az ünnepi évad, várjuk az új előadásokat.

„Gyere és légy része ennek a különleges évadnak! Ünnepeld velünk színházunk fennállásának 55. évfordulóját! Várunk Téged is a bérletes nézőink közé, ahol emlékezetes pillanatok, fantasztikus premierek és vendégelőadások várnak!” – olvasható a színház közösségi oldalán, a bérletvásárlás előnyeivel együtt:

Miért érdemes bérletet váltanod? Garantált a helyed minden előadásra. Kedvezményesen jutsz hozzá a bérletes előadásokhoz. Exkluzív előadások kedvezményes jegyáron. Ajándék meglepetések az ünnepi évad alkalmából.

Ne hagyd ki ezt a különleges évadot, és légy részese az ünneplésnek! Válts bérletet már most, és biztosítsd a helyed az évad legjobb előadásaira!”

  • pr-i, Rozsnyó-vidék

Related Posts

A kassai Thália szeptemberi előadásai
Felújítás miatt zárva lesz a kassai Csemadok-székház
A MaJel Rovás Központ júliusi programjai