„Versfolyam 24” – online versmondó maraton

2024. októberber 24-én immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a Versfolyam elnevezésű webes élő versmondás a magyarországi, határon túli és a diaszpóra magyar iskoláinak, szervezeteinek részvételével. A szervezők várják azoknak az iskoláknak, egyesületeknek a jelentkezését, melyek szívesen csatlakoznának a rendezvényhez.

Az online eseményen résztvevő iskolák tanulói, tanárai, szervezetek résztvevői egymás után élő adásban verset mondanak akár egy mobiltelefon segítségével és ez a versfolyam.hu oldalon látható is lesz.

A versek szabadon választhatóak (lehetőség szerint magyar szerzőtől), azonban azokat magyar nyelven kell előadni. A rendezvény lebonyolítási tervét a résztvevők kérései és adottságai, a technikai és szervezési problémák alakítják – tájékoztatták portálunkat a szervezők, akik azt kérik, aki teheti, vegyen részt a versfolyamon, segítsen a megvalósításban. A regisztrációs űrlap itt található: https://forms.gle/xCGDVZePNpLuSogJA

A Versfolyam szervezője a Rákóczi Szövetség, a Békéscsabai Szakképzési Centrum, a Békéscsabai Médiacentrum és a TájKultúra Alapítvány.

  • Rozsnyó-vidék

Related Posts

BRIEFCASE – ásványok körülöttünk
Szlovákiai Magyar Iskolaigazgatók VI. Országos Konferenciája: „Bársonyos forradalom az iskolában” 
Őszi nagytakarítás és lomtalanítás Rozsnyón