Segítsük győzelemhez a féli iskolásokat

Segítsük győzelemhez a féli iskolásokat

A féli alapiskola benevezett egy internetes táncversenybe és kéréssel fordultak a magyar iskolákhoz, valamint rajtuk keresztül minden segíteni akaró emberhez, hogy aki csak teheti, szavazatával támogassa a győzelmüket.

“A féli Alapiskola jelenleg 80 tanulóval a 9 évfolyamban a megmaradásért küzd. Azért, hogy iskolánkat pozitívan láttassuk és próbáljuk meggyőzni az ingadozó magyar szülőket, hogy a magyar iskolában jó alapokat kapnak a diákok, minden lehető alkalmat megragadunk arra, hogy tanulóink versenyezzenek.

Horvát Edina, a tornatanárunk begyakorolt a gyerekekkel egy táncot, amelyről videót készített egy apuka. A kész “művet” beneveztük az iskolák  The School Dance 2013 néven meghirdetett táncversenyébe, a Legszórakoztatóbb videó kategóriába. Itt egy győztes lesz, akiről az internetes szavazás dönt. Ma, május 24-én  3386 szavazattal másodikok vagyunk, amire a videó készítésekor egyáltalán nem is számítottunk. Egy trencséni szakközépiskolával vagyunk az élen, jelenleg ők az elsők 3471 szavazattal, a többiek messze elmaradnak mögöttünk.

A többi videót megnézve rájöttünk, hogy nem is olyan rossz ez a miénk és elképzelhetetlenül csodálatos lenne elsőnek lenni ilyen országos versenyben, amit mindenféle médiapartnerek támogatnak, a mi kicsi iskolánknak.

Mivel már mindnyájan kimerítettük közeli  kapcsolatainkat, baráti segítségnyújtásként kérnénk, ajándékozzanak meg szavazataikkal! Megjelent rólunk egy cikk a www.hírek.sk portálon az OKTATÁS címszó alatt május 8-án. Onnét egyenesen lehet eljutni a verseny honlapjára:

http://www.hirek.sk/oktatas/20130507154008/Orszagos-tancverseny-Elbolyban-a-feli-iskola.html

A http://www.schooldance.sk/videa/small-danube-dance.html oldalon kétféle módon lehet szavazni:  a Facebookon keresztül vagy  e-mail címről 

Reméljük, kérésünk nem okoz túl sok gondot. Amennyiben bárki hasonló helyzetbe kerülne, mi is örömmel segítünk majd!

Minden egyes szavazatot előre is köszönünk!

A féli Alapiskola diákjai és tantestülete nevében:        Pomichal Mária, igazgató”

 

fotó: Féli AI

 



Hagyj üzenetet