Szeminárium: Milyen a jó vezető? – Leadership 2.0.

Szeminárium: Milyen a jó vezető? – Leadership 2.0.

A kassai székhelyű Kárpátok Alapítvány a PDCS – Partners for Democratic Change Slovakia szervezettel együttműködve délutáni szemináriumot szervez, melynek témája a szervezetek, csoportok vezetése és a kérdéskörhöz kapcsolódó új trendek megismertetése.

Lehet jó vezető egy halk szavú, befelé forduló ember? Hogyan változott az elmúlt években az ideális vezetőről kialakult elképzelés – mi a  „followership“, a tranzakciós és transzformációs vezetés? Mi a szituációs “lídership”? Milyen vezetési stílus működik az X generációs, az Y vagy a Z generációs emberek esetében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozik a szeminárium, melynek vitaindító bevezetőjét Dušan Ondrušek, a PDCS ismert személyisége tartja. A szeminárium során a vezetés hatékony stratégiáinak jó példáit mutatják be, és egy mini-teszt segítségével minden résztvevő megismerheti saját vezetési stílusát.

A találkozó (lunch seminar) 2015. január 30-án, pénteken 12.30 órától 14.40-ig az Aktív polgárok mindenütt (Aktívni občania všade) program keretében valósul meg Kassán (Letná 27, a Cassofin épülete). Az érdeklődők legkésőbb január 29-ig az alábbi elérhetőségeken jelezzék részvételi szándékukat: maria.bilova@karpatskanadacia.sk vagy a 0907 027 833-as telefonszámon.

 -pr-i, rozsnyovidek.sk

forrás: Kárpátok Alapítvány, kép: pixabay.com

Köszönjük, ha programajánlóinkat, híreinket egy kattintással megosztja közösségi oldalán!

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen saját tartalom egészének vagy részletének átmásolása, sajátként való közlése tilos!



Hagyj üzenetet