Online Nyílt Nap a Selye János Egyetemen – Ne stresszelj, irány a Selye!

Virtuális Nyílt Napot tart 2022. február 14-én a komáromi Selye János Egyetem. Az érdeklődőket délelőtt 9 órától 11 óráig, vagy délután 3 és 5 óra között várják  felveteli.ujs.sk weboldalon – tájékoztatták portálunkat a szervezők. 

Az online Nyílt Napon az egyetem rektora köszönti a hallgatóságot, majd a karokat bemutató interaktív előadásokat zavartalanul, az otthon kényelméből tekinthetik meg a leendő diákok. Információkat kapnak az e-jelentkezéssel kapcsolatban, a karok és a hallgatói szolgáltatások chatszobáiban választ kaphatnak a specifikus kérdésekre. Az érdeklődők letölthetik a Jól jársz, ha ide jársz 2022-es tájékoztató füzetet is, és a továbbtanulási kérdőív kitöltésével feliratkozhatnak a hírlevélre, így biztosan nem maradnak le a fontos aktualitásokról.

Tanulj szeptembertől nappali tagozaton ingyenes képzéseink bármelyikén! – szól a felhívás. Mutatjuk, mit kínál az egyetem:

  • Alkalmazott informatika – ha egy kicsit is érdekel az informatikai rendszerek háttere, egy gyümölcsöző és felfelé ívelő szakmát alapozhatsz meg nálunk.

  • Vállalati gazdaságtan és menedzsment – ha széleskörű az érdeklődésed a gazdasági folyamatok terén, általános közgazdász képzésünkkel több területbe, majd később számos munkafolyamatba is bekapcsolódhatsz. Könyvelés, marketing, pénzügy, számvitel, logisztika, kukkants bele a gazdasági irányzatokba, és helyezkedj el a gazdaság bármelyik ágazatában!

  • Vidékfejlesztés – ha két intézmény diplomáját is egy csapásra megszereznéd a felsőfokú tanulmányaid végén, és tenni szeretnél egy adott régió fellendítéséért, ezt a tanulmányi programot Neked találták ki!

  • Szabadon párosítható tanári szakok – informatika, matematika, kémia, biológia, angol nyelv és irodalom, német nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom, magyar nyelv és irodalom, történelem, kateketika képzésekből válogathatsz (természettudományi szakok előnyben, szakösztöndíj jár érte és a hiányszakmának minősülő tantárgyak oktatásával nagyobb eséllyel helyezkedsz majd el a munkaerőpiacon).

  • Óvodai és elemi pedagógia – ha a legkisebbek mellett képzeled el mindennapjaid, fejleszd a gyermekeket már óvodás koruk óta. A tanulmányi programon belül választható pedagógia és köznevelés modult ajánljuk, ha nem feltétlenül tanítanál, de szeretnél gyermekekkel, ifjúsággal foglalkozni.

  • Missziológia, diakónia és szociális gondoskodás – ha segítő és támogatói feladatokat szeretnél ellátni.

  • Ötéves református teológiai képzésha elkötelezettséget érzel a lelkészi hivatás iránt.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Selye János Egyetem online Nyílt Napján 2022. február 14-én 9 órától a felveteli.ujs.sk-n.

 – Rozsnyó-vidék/SJE, fotók: SJE

Related Posts

A Selye János Egyetem Nyílt Napja: Ismerd meg a jövődet!
Nyílt nap az Eperjesi Egyetemen
Március 31-ig adhatják be jelentkezésüket a végzős középiskolások a Selye János Egyetemre