Gombaszögi Nyári Tábor 2022: keddi program

Gombaszögi Nyári Tábor 2022: keddi program

Két – koronavírus-járvány miatt – korlátozott évad után 2022. július 12-e és 17-e között újra megrendezésre kerül a Gombaszögi Nyári Tábor. Idén 27 programhelyszín, köztük 8 zenei színpad és több közéleti, irodalmi, népművészeti és képzőművészeti helyszín várja majd a fesztiválozókat a Gombaszögi-völgyben. A hatnapos fesztivál alatt közel 500 program kínálatából választhatnak a táborozók – tájékoztattak a szervezők.  

Kedden 12:00-kor már indul is a Szoba Chill programja, délutántól üzemel a GombaOvi, a Teaház a Labirintus udvarban, a Grendel-sátor, a DH Móló, a Rovás a Művészetek Pavilonjában, és lehet regisztrálni a csapatjátékokra. A Korona-színpadon 14:30-tól Bárdos-Simon Katalin zoboraljai népdalokkal várja közös éneklésre a táborlakókat, 16:00 órától fellép Varga Milán és a Korona Énekegyüttes. Ugyanitt az Atempo zenei portál közönségtalálkozót szervez a 30 Fok Árnyékban és a HoryZone zenakarokkal, előbbi este a Kocsmakertben, a HoryZone a Szifon teraszon zenél majd.

A Folkszögletben 16:00 órakor kezdődik a tánctanítás, muzsikál Codoba Martin Florin palatkai prímás és barátai. 19:00 órától a Kallós Zoltán emlékkoncert, 21:30-tól a Csángálló zenekar koncertje, végül táncház várja a folkkedvelőket.

Az esti programban fellép többek között a Genius Locci, az Aurevoir és a Babadara.

A teljes program a tábor honlapján található.

  • Rozsnyó-vidék, fotó: R-vid archívum



Hagyj üzenetet