21. Kecsői Falunapok: Tankcsapda koncert és gasztronómiai nap

21. Kecsői Falunapok: Tankcsapda koncert és gasztronómiai nap

A 21. alkalommal megrendezésre kerülő kétnapos Kecsői Falunapok ünnepélyes megnyitója 2016. július 1-én, pénteken 16.30 órakor kezdődik a község főterén. A honfoglalási emlékmű megkoszorúzása és az ünnepi beszédek után ökumenikus istentiszteletet tartanak az evangélikus templomban, majd kultúrműsor várja a közönséget a főtéren. A 21.00 órakor kezdődő, éjszakába nyúló utcabálon a Contra Band zenél.

kecsői falunapJúlius 2-án, szombaton reggel 8.00 órakor veszi kezdetét az V. Kecsői Gasztronómiai Nap. A gyerekek 10.00 órától ügyességi vetélkedőkön vehetnek részt, a nap folyamán lesz erőpróba, ugrálóvár, lovaglás, repülőmodell bemutató és sok egyéb meglepetés. A büfék kecsői gulyást, babgulyást, sült halat, pacalpörköltet, frissítőket, fagylaltot és további finomságokat kínálnak a látogatóknak.

Az est sztárvendége, a magyarországi Tankcsapda együttes 20.00 órakor lép a Kecső Aréna színpadára, a koncert után tűzijáték és tábortűz zárja a napot.

 

  • pr-i, rozsnyovidek

További programajánlók: a RENDEZVÉNYEK rovatban, illetve a naptár egyes napjaira kattintva.

Ha tetszik a portál, kérjük ossza meg híreinket, programajánlóinkat barátaival, ismerőseivel is, köszönjük 🙂Hagyj üzenetet