Rozsnyói Kulturális Nyár: IAKO BEI és Imaginary

Rozsnyói Kulturális Nyár: IAKO BEI és Imaginary


Esemény részletek


Augusztusban is folytatódnak a Rozsnyói Kulturális Nyár programjai, melyek minden vasárnap délután a város főterének északi részén szórakoztatják a közönséget. Az immár ötödik alkalommal megvalósuló nyári rendezvénysorozat kínálatában több koncert, színházi előadás, valamint sportrendezvény és folklórműsor is szerepel, mindez hagyományosan 16:00 órai kezdéssel. Idén újdonságképpen a vasárnapi műsorok mellett péntek esti koncerteket is szerveznek a történelmi városháza udvarában. A rendezvényekre ingyenes a belépés.

Augusztus 2-án 16:00 órától IAKO BEI és az Imaginary együttes koncertjére várják az érdeklődőket.

IAKO BEI 

a rozsnyói Roman Jakobej énekes, basszusgitáros, zeneszerző és szövegíró projektje. A PURSUITS IN 1IFE bemutatkozó album érdekessége, hogy innovatív és egyedi módon nyúl a rockzenéhez, mivel hiányzik a rock fő hangszere, a gitár. A progresszív és melodikus rock határán álló dalokat ütős, billentyűs, basszusgitár és szaxofon összeállításban játszották fel.

Imaginary

A megújult felállású együttes a készülő albumáról játszik majd számokat a délután folyamán. A közönség remek zenészek instrumentális alkotásaira számíthat.

  • rozsnyovidek


Hagyj üzenetet