Ásványok útja – a bányászati szállítóeszközöket bemutató kiállításhoz kapcsolódó workshopok várják a diákokat

Ásványok útja – a bányászati szállítóeszközöket bemutató kiállításhoz kapcsolódó workshopok várják a diákokat


Esemény részletek


A Rozsnyói Bányászati Múzeum, Kassa megye kulturális intézménye az Ásványok útja – Bányászati szállítás című kiállításhoz kapcsolódó múzeum-pedagógiai kísérőprogramokat szervez alapiskolás és középiskolás diákok részére. A workshopokra a múzeum főtéri Galériájában kerül sor (Bányászok tere 25.) szeptember 10. és november 21. között, 9:00 órától 16:00 óráig.

A rendezvény fő célja megismertetni az érdeklődőket a kiállítás tartalmával. A kommentált tárlatvezetés és dokumentumfilm-vetítés mellett interaktív játékok és workshopok várják a látogatókat.

A résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a korabeli bányászati közlekedési eszközök másolatait, és a tematikus workshopok segítségével gazdagíthatják ismereteiket az adott témábanárulta el Badin Gabriella, a Rozsnyói Bányászati Múzeum múzeumpedagógusa.

A rendezvény az aktuálisan érvényben lévő COVID-automata szerint, az úgynevezett OTP-rendszerben zajlik majd (oltás, tesztelés, a COVID-19 betegség leküzdése).

A programokon való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, a résztvevők száma korlátozott.

Elérhetőségek: Mgr. Badin Gabriella, e-mail: pedagog.galeria@banmuz.sk, , tel.: 0907 769 338, Ing. Juliána Kelemenová, e-mail: pedagog.sentinel@banmuz.sk, tel.: 0908 101 060.

  • Prékop-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet