Kirándulás Borsiba a Csemadok szervezésében

Kirándulás Borsiba a Csemadok szervezésében


Esemény részletek


A Csemadok Kassai Városi Választmánya és a Csemadok Szepsi Alapszervezete 2021. október 23-án, szombaton közös autóbuszos kirándulást szervez Borsiba.

A programban a borsi kastély Rákóczi-kiállításának megtekintése szerepel, majd ebéd Nagykövesden a Korona étteremben, végül Dessewffy Arisztid emléktáblájának koszorúzása Ósvacsákányon, a tábornok szülőfalujában. Indulás 8:00 órakor a Thália Színháztól, a tervezett visszaérkezés Kassára: 17:00 órakor.

A részvételi díj 15 €, magába foglalja az autóbusz díját, a múzeumi belépőt és az ebédet. Az érdeklődők október 19-ig (kedd) jelezzék részvételi szándékukat a következő elérhetőségeken: titkarsag@kassacsemadok.eu, tel: 0905 347 258.

“A résztvevők száma korlátozott, ezért megértésüket kérjük és a korábban jelentkezőket részesítjük előnyben. Szeretettel várjuk Önöket a Rákóczi kirándulásra, amelyen a fejedelem újratemetésének 115. évfordulójáról is megemlékezünk” – olvasható a szervezők felhívásában.

A jelenlegi érvényes járványügyi előírások értelmében a kiránduláson csak érvényes oltási igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt!



Hagyj üzenetet