XXV. Gömörhorkai Falunapok – díszpolgár avatás, koncertek, gyermekprogramok, utcabál

2022 augusztus 5. 18:00 - Gömörhorka

Gömörhorka község polgármestere és képviselő-testülete meghív minden érdeklődőt a 2022. augusztus 5–6-án megrendezésre kerülő XXV. Gömörhorkai Falunapokra.

Augusztus 5-én, pénteken 18:00 órától Őszi Ferenc mutatkozik be a közönségnek, aki Európa-bajnok volt strongman kategóriában, a legifjabb látogatókat pedig a Gyerekkuckó várja arcfestéssel, habpartyval és tánccal a Veronika strandon. 20:00 órakor kezdődik a Metaxon koncertje.

Augusztus 6-án, szombaton 9:00 órakor indul a XXII. Karstvelo nemzetközi kerékpártúra a gömörhorkai kultúrház elől. 13:30-kor kerül sor Dusza János fizikus díszpolgárrá avatására a kultúrház nagytermében. A falunapok ünnepélyes megnyitója 15:00 órakor kezdődik, beszédet mond Balázs Tibor polgármester. A műsorban fellép a Sajó Hangja énekkar, a Napsugár Tánccsoport, az ÓNI – Ózdi Néptánc Egyesület, az ÓMI – Ózdi Zenés Színház pedig könnyűzenei feldolgozásokat ad elő.

16:45-től tombolahúzás, majd következik a HoryZone együttes, az ESSEMM és az UNIQUE. A hajnalig tartó utcabálban a Jimmy Band zenél, közben 22:00 órakor lesz a tűzijáték.

  • Rozsnyó-vidék