Jólészi Falunap Korál és Omega slágerekkel

Jólészi Falunap Korál és Omega slágerekkel

Jólész község falunapot szervez szeptember 3-án, szombaton a település első írásos emlékének 670. évfordulója alkalmából. 

A gyülekező 12:45-kor lesz a községi hivatal udvarán, majd az I. és II. világháborúban elhunyt áldozatok emlékművének megkoszorúzására kerül sor. Az ökumenikus istentisztelet 14:00 órakor kezdődik a római katolikus templomban.

A rendezvény megnyitóját 15:00 órakor tartják a helyi óvoda kertjében, melyet a Jólész, felső-gömöri kis falu című monográfia keresztelője és a Jólész az én szememmel című rajzpályázat kiértékelése követ. Ezután a sátoraljaújhelyi Garagulya gólyalábasok szórakoztatják a közönséget, és kézműves kávépörkölő finomságait lehet kóstolni.

A falunap kísérőrendezvényei között szerepel a Jólész képekben című kiállítás, filmvetítés a könyvtárban, arcfestés és kisállatok kiállítása.

17:00 órától Maroš Rusňák népi zenekara lép színpadra, majd jön a tombolasorsolás. Az est folyamán fellép még a kassai Igrici együttes, a Korál – Omega Revival Band pedig előbb Korál-, majd Omega-slágereket játszik.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet