Thália Színház: Bugrisok

Thália Színház: Bugrisok


Esemény részletek


A kassai Thália Színházban Carlo Goldoni: Bugrisok című zenés komédiáját láthatja a közönség 2022. október 27-én, csütörtökön 10:00 órától. A darabot rendezte és színpadra alkalmazta: Matusek Attila m.v.

Válságban a család! Veszélyben a hagyományos családmodell! Krízisben a házasság intézménye! Felborultak a nemi szerepek! Hol vannak a nőies nők és a férfias férfiak? Baj van! Nagyon nagy baj, Carlo Goldoni mester vígjátéka alapján legalább 250 éve.
Mindenki valamilyen titkot rejteget. Férfiak és nők mindennapi csatározása. Generációk háborús terepe. A szabadság feslettség és a rabság az erkölcs? Az együttélés, mint terror, de ki az áldozat és ki a zsarnok? Egy vitában csak az egyik félnek lehet igaza? Csupa olyan kérdés és állítás, mely egyformán érvényes és fontos téma a 21. század kaotikusnak tűnő és értékválságosnak látszó korszakában és a 18. századi Velence karneválvégi hétköznapjaiban is. A karnevál a maszkok felöltésének időszaka. De mi van akkor, ha valaki egész életében álarcot visel?

Szereplők

Lunardo Bocsárszky Attila
Margarita, Lunardo második felesége Latócky Katalin/Varga Lívia
Lucietta, Lunardo lánya az első házasságából Dégner Lilla
Canciano Madarász Máté
Felice, a felesége Szabadi Emőke Katalin
Riccardo Nádasdi Péter
Simone Ollé Erik
Marina, a felesége Nagy Kornélia
Maurizio, Marina sógora Illés Oszkár
Filippetto, a fia Rubóczki Márkó

A belépőjegy ára 11 €, diákok, nyugdíjasok részére: 6,50 €. Jegyvásárlás: tickets.thaliaszinhaz.sk

  • Rozsnyó-vidék, fotó: thaliaszinhaz.sk


Hagyj üzenetet