45. alkalommal szervezik meg az újévi pozsálói túrát

45. alkalommal szervezik meg az újévi pozsálói túrát


Esemény részletek


A rozsnyói Volovec túraklub, Rozsnyó város és Csucsom község mindenkit meghív a 45. újévi pozsálói túrára, melyre 2023. január 7-én, szombaton kerül sor. 

A regisztráció reggel 7:00 órától 8:30-ig zajlik a rozsnyói autóbuszállomáson, majd a résztvevőket rendkívüli ingajáratok szállítják Rozsnyóról 7:30 és 8:30 között a túrára. A túra végén visszafelé, Csucsomból Rozsnyóra is biztosított a buszjárat 13:30 és 16:00 óra között.

A részvételi díj 4€, a regisztrációnál fizetendő, tartalmazza a jelvény, a részvételi lap és a szállítás költségeit. A részvételt igazoló lap és a jelvény (az előző években kiadottak is) megvásárolhatók a pozsálói menedékházban is. A túra idején csak a kijelölt útvonalon biztosított az egészségügyi szolgálat. A szervezők felhívják a túrázók figyelmét, hogy mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán.

Az ünnepi köszöntőre 11:00 órakor kerül sor, majd a túra végeztével a csucsomi kultúrházban meleg tea várja a résztvevőket és káposztalevest is lehet venni.

Krasznahorkaváralja önkormányzata közösségi oldalán értesítette a helyi lakosokat, hogy szombaton 6:30 órakor a községi hivatal elől autóval szállítják fel azokat az érdeklődőket az Uhornai nyeregre, akik innen készülnek csatlakozni a pozsálói túrához. A hazatérés a többi résztvevővel együtt Csucsomon és Rozsnyón keresztül történik majd – tájékoztattak a posztban.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet