Családi program a tavaszi szünetben: Alfa és omega – a farkasfalka élete

Családi program a tavaszi szünetben: Alfa és omega – a farkasfalka élete


Esemény részletek


A Rozsnyói Bányászati Múzeum, Kassa megye kulturális intézménye a közelgő tavaszi szünetre izgalmas ismeretterjesztő programot szervezett az iskolások és a gyerekes családok számára Alfa és omega – a farkasfalka élete címmel a Sentinel Élményközpontban. 

Mgr. Brigita Nagyová múzeumpedagógus az Alfa és omega – a farkasfalka élete című előadásában bemutatja a gyerekeknek a szürke farkast, az állatot, a ragadozót, melynek pótolhatatlan helye van a természetben, és megérdemli a figyelmünket és a védelmünket. A foglalkozást rejtvényfejtés és vetélkedő egészíti ki, melynek célja, hogy kiderüljön, mennyit tudnak a gyerekekek a farkasokról. A résztvevőket farkasos témájú kifestők és puzzlek is várják, valamint saját, farkast ábrázoló jelvényt is készíthetnek – tájékoztatta portálunkat Mgr. Mária Venenyová, a múzeum kulturális menedzsere.

A rendezvényen való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, mivel a résztvevők létszáma korlátozott. A foglalkozás célcsoportjai az óvodás, iskolás gyerekek, középiskolás diákok és a gyerekes családok. A programra a tavaszi szünetben kerül sor, 2023. március 6. és 10. között.

A foglalkozás időtartama megegyezés szerint 45-90 perc, 8:00 és 14:00 óra között. A részvételi díj 2 euró/fő. Jelentkezés és bővebb információ: Mgr. Brigita Nagyová, e-mail: pedagog.sentinel@banmuz.sk, tel.: 0944 786 722.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet