A 13. Bíborpiros szép rózsa népzenei vetélkedő járási fordulója Makrancon

A 13. Bíborpiros szép rózsa népzenei vetélkedő járási fordulója Makrancon


Esemény részletek


A Csemadok Kassa-környéki Területi Választmánya 2023. május 20-án, szombaton a makranci kultúrházban szervezi meg a Bíborpiros szép rózsa népzenei vetélkedő Kassa-környéki járási fordulóját. 

A verseny 15:00 órakor veszi kezdetét, a megjelenteket Filakovsky Magdolna, a Csemadok Makranci Alapszervezetének elnöke, JUDr. Szalay Gábor, Makranc község polgármestere és Ing. Bubenko György, a Csemadok Kassa-környéki Területi Választmányának elnöke köszönti.
A népzenei vetélkedő válogatójában fellép a Cserépszín Éneklőcsoport (Makranc), a Buzitai Citerazenekar, a Napsugár Női Éneklőcsoport (Jánok), a Csemadok Nagyidai Hagyományőrző Csoportja, a Rozmaring Hagyományőrző Csoport (Abaújszina), Csemer Raymond (Tornai Alapiskola), Berta Lucia Fanni (Kenyhec), Drága Dorina (Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont, Szepsi), Drága Wanda (Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont, Szepsi), Képes Margit, Balogh Marietta és Grulyó Erzsébet (Tornai Alapiskola), a Rozmaring Néptáncegyüttes (Abaújszina), Demko András (Nagyida), a Búzavirág Éneklőcsoport (Torna), valamint Rezeš Gyula (Szepsi).
A programot közös éneklés, a vetélkedő  ünnepélyes kiértékelése, majd közös vacsora és szeretetvendégség zárja.
  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet