Mikulás-ünnepség Krasznahorkaváralján

Mikulás-ünnepség Krasznahorkaváralján


Esemény részletek


Krasznahorkaváralja község és a helyi önkéntes tűzoltószervezet az önkormányzat kulturális- és sportbizottságával, valamint a Csemadok helyi alapszervezetével együttműködve karácsonyváró ünnepséget szervez december 9-én, szombaton, melynek keretében a helyi gyerekek találkozhatnak a Mikulással

A Mikulás 13:45-kor a romatelep közösségi központja előtt fog édességet osztani a gyerekeknek, majd megáll a Hársfa utcai élelmiszerbolt előtt, a kőhídnál a Rozsnyói utcában, később a Bányász utcai panziónál, végül a pizzéria melletti buszmegállónál.

16:15-kor kerül sor a karácsonyfa kivilágítására a kultúrház előtt, ahol a polgármester köszönti az egybegyűlteket. A program a helyi énekkar, az alapiskolás gyerekek és a Rozsnyói Művészeti Alapiskola diákjainak fellépésével folytatódik.
A lakosokat Mikulás-puncs és különféle finomságok várják, és kedves karácsonyi díszeket is vásárolhatnak. 18:00 órától a kultúrházban a gyerekek kipróbálhatják a mézeskalács sütést, a közönség szórakoztatásáról Kún Károly és Čižmárik Marika gondoskodik.
  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet