Varsói melódia

Varsói melódia


Esemény részletek


A Komáromi Jókai Színház Varsói melódia című darabját láthatja a közönség 2023. december 15-én, pénteken 19:00 órától a Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban. A színdarab szereplői Lakatos Rák Viktória és Lucskay Róbert, a rendező Czajlik József.

Egy orosz fiú és egy lengyel lány lírai szerelmi története, amelyet Leonyid Zorin drámaíró mesélt el a múlt század közepén, nemcsak hogy nem veszíti el aktualitását, hanem idővel új hangzást nyer, egyre modernebbé válik.
Véletlenül találkoztak egy koncerten: egy lengyel lány és egy moszkvai fiú. Diákok. Életük nagy és tökéletesnek vélt szerelme volt ez. De a boldogságot és a nagy terveket nagyon hamar megtörte egy kegyetlen törvény: Sztálin betiltotta a külföldiekkel való házasságot. A körülmények sajnos erősebbek voltak náluk. És így az élet ment tovább.
Tíz év elteltével a fiúból sikeres borász, a lányból Európa-szerte híres énekesnő lett. A tilalmakat már rég feloldották. Bár egy új találkozás minden szunnyadó érzést újra gerjeszt, vajon képesek lesznek-e dönteni és változtatni megszokott és sikeres életükön?
Jegyárak elővételben 5 €, az előadás napján 8 €. Jegyek kaphatók a könyvtárban, a tornaljai könyvesboltban és az interneten: www.kultura.tornala.eu
  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet