ELKEZDŐD5T – a Sajó Banda jubileumi koncertje

2024 január 27. 19:00 - Rozsnyó

A Sajó Banda január 27-én, szombaton 19:00 órától mutatja be jubileumi műsorát a rozsnyói Actores Városi Színházban. 

„Nehéz a 21. században izgalmas népzenei koncertet készíteni úgy, hogy szakmailag megfeleljen, de a kortárs, mai közönség is kapcsolódni tudjon hozzá!
A Sajó stílusteremtő jubileumi nagykoncertje egyrészt szakítás a „hagyományos“ népzenei koncertklisékkel, másrészt komplex előadás, amelynek középpontjában önmaguk fejlődéstörténete fogalmazódik meg, valamint emberi érzelmek, hangulatok teremtődnek a népzene és a népdalok által.
Jubileumi műsoruk megalkotása alapját képezi szakmai, nemzeti és felnőtt identitásuk meghatározásában. Felnőttek, saját útra léptek, tapasztaltak és megérkeztek.
Valami új, valami más, valami friss… ELKEZDŐD5T!!!!!” (Nemes Szilvia)
A műsor alkotói, előadói: Répássy Ivett (szólóének, tánc), Kristóf Bálint (prímhegedű, ének, tánc), Kristóf Áron (másodhegedű, harmonika, ének, tánc), Ulbrik András Márk (cimbalom, ének, tánc), Badin Szilárd (brácsa, ének, tánc) és Ibos Bálint (nagybőgő, ének, tánc). A rendező-koreográfus Nemes Szilvia, a zenei szerkesztő Kristóf Bálint.
A jegyár: 10€ elővételben / 12€ a helyszínen. A belépőjegyek megvásárolhatók az Actores Színház pénztárában (az OKC földszintjén, minden kedden és pénteken 11:00-től 15:00 óráig), vagy online az Actores webboldalán (rezervácia vstupenky).
  • Rozsnyó-vidék