A Gombaszögi Nyári Tábor pénteki programja

A Gombaszögi Nyári Tábor pénteki programja

Idén július 15-21. között zajlik a Gombaszögi Nyári Tábor, a szlovákiai magyar fiatalok legnagyobb nyári rendezvénye: egy hetes fesztivál, szabadegyetem és táborozás. Pénteken is rengeteg érdekes program közül válogathatunk, például az alábbiakból.

2019. július 19. péntek

A táborozókat egész héten várják a kézműves foglalkozások (selyemfestés, horgolás), csapatjátékok, a kicsiket a gyermekprogramok a GombaOviban, de lesz teaház a Labirintus udvarban, jóga (gyülekező az Érthető Élet sátorban), ma is folytatódik az alkotás a Rovással, a fotós workshop és az írószeminárium…

A magyar foci megint szép lesz – a közéleti és politikai beszélgetések mellett a sport is szerepet kap, 14:30-tól Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával lesz beszélgetés a Tóth Károly sátorban.

Pénteken Vitéz László is megérkezik a táborba, a Pajtaszínházban 14:30-tól látható Pályi János Bábszínháza. 18:00 órától Ahogy esik, úgy puffan, improvizációs játék Dékány Nikolett, Olasz István, Tóth Károly, Melecsky Kristóf és Majorfalvi Bálint szereplésével. A Felvidékről indultak és a Ma7 vendégei lesznek Bugár Anna és Száraz Dénes színművészek 16:00 órától.

Diszkrétzóna: párkapcsolati műhelymunka az Érthető Élet sátorban 14:30-tól Ujpál Emőke pszichológussal. A Labirintus udvar közkedvelt vendége Pál Feri mentálhigiénés szakember, A kiégés megelőzése, a szenvedély tüzének fönntartása című előadására 17:30-kor kerül sor.

A B-612 sátorban 15:00 órától Varró Dániel: Mi lett hova? című kötetének bemutatójára várják az irodalomkedvelő táborozókat, 17:00 órától pedig Mucha Dorka: Puncs című könyvét ismerheti meg a közönség ugyanitt.

A Folkszögletben este 20:00 órától a Varjos zenekar muzsikál, majd 22:00 órától a Khamoro Budapest Band koncertje következik. 20:30-tól a Szifon teraszon az Endorfin együttes ad koncertet, a Csemadok Stage fellépője ugyanebben az időben a Jóvilágvan együttes, 22:15-től pedig Rúzsa Magdi hangja csendül fel a nagyszínpadon.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet