A régi játékok világa elevenedik meg a kiállításon

A régi játékok világa elevenedik meg a kiállításon


Esemény részletek


November közepétől a gyerekeknek kínál izgalmas látnivalót a Rozsnyói Bányászati Múzeum, ahol az új kiállítással már a téli, sőt a karácsonyi időszakra készülnek.
„A játékok csodálatos világa“ című kiállítás visszarepíti a felnőtt látogatókat a gyermekkorukba és valószínűleg nosztalgikus emlékeket ébreszt bennük. A fiatalabb generációnak pedig bemutatja, milyen játékokkal játszottak szüleik, esetleg nagyszüleik. A látogatók különféle régi játékszereket csodálhatnak meg – babákat, plüssmacikat, építőkockákat –, melyeket a Szlovák Nemzeti Múzeum Kékkői várban található Báb- és Játékmúzeuma és a házigazda, Rozsnyói Bányászati Múzeum gyűjteményéből válogattak. A játékkiállítás a legkisebb látogatókat és szüleiket szólítja meg, remek családi programot kínálva az adventi és karácsonyi időszakra.

játékkiállítás„A játékok csodálatos világa“ című kiállítás 2016. november 16-tól 2017. január 20-ig látható a Rozsnyói Bányászati Múzeum Galériájában (Bányászok tere 25). A kiállítás megnyitójára 2016. november 16-án 16.30 órától kerül sor.

  • rozsnyovidek


Hagyj üzenetet