Apollo mozi: Fehér Isten

Apollo mozi: Fehér Isten


Esemény részletek


A rozsnyói Gömöri Művelődési Központban (GOS) található Apollo mozi az Excalibur filmklubbal együttműködve június 12-én, vasárnap este 19.00 órától magyar filmet vetít, Mundruczó Kornél 2013-ban készült Fehér Isten című alkotását.

A vetítés helyszíne az Apollo mozi (Gömöri Hagyományok Háza, Betléri u. 8), nyitás a filmvetítés kezdete előtt 30 perccel. Részletek a programról: www.gos.sk, fb.me/kino.apollo.roznava.

Fehér Isten

A legrégebbi szövetségek is felbomolhatnak. A hosszú békét is követheti háború. Az ember legjobb barátja a kutya: de ha rosszul bánik vele, a hű társ a gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

rendező: Mundruczó Kornél

szereplők: Psotta Zsófia, Zsótér Sándor, Monori Lili, Thuróczy Szabolcs, Gálffi László, Nagy Ervin, Mundruczó Kornél, Acher Károly, Horváth Lili

Az Apollo mozi júniusi programja:

apollo mozi június

  • rozsnyovidek


Hagyj üzenetet