Bolhapiac a vár alatt – ELMARAD!

Bolhapiac a vár alatt – ELMARAD!


Esemény részletek


A szervezők sajnálattal értesítik az érdeklődőket, hogy a mai bolhapiac elmarad. Az új időpontról portálunkon és Facebook-oldalunkon értesítjük majd olvasóinkat.

Két héttel ezelőtt bolhapiacot rendeztek Krasznahorkaváralján. Az első alkalom sikerén felbuzdulva 2013. október 19-én, szombaton 10.00 és 16.00 óra között ismét sor kerül a vár alatti bolhapiacra. Az pultokon olyan holmik cserélnek gazdák, melyek valakinél fölöslegesen foglalják a helyet, másnak viszont szüksége lehet rá. Az első alkalomhoz képest lesz néhány újítás, változás – a bolhapiac eladói ezúttal nem fizetnek regisztrációs díjat, sőt a szervezők kávéval vagy teával kedveskednek nekik és gulyásfőzéssel is készülnek.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a krasznahorkaváraljai bolhapiacra, a Bányász utca 296. számú ház kertjébe, akár eladni, akár venni szeretne valamit, közben pedig szórakozhat, barátokkal, ismerősökkel találkozhat. Aktuális hírek, információk a rendezvény honlapján olvashatók.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges (kivéve ha egy konkrét dokumentumban egyéb külső szerző vagy forrás van feltüntetve)!Hagyj üzenetet