Csillagos csütörtöki mozi: Másnaposok 3.

Csillagos csütörtöki mozi: Másnaposok 3.


Esemény részletek


A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ (GOS) a Gemerfilm filmklubbal együttműködve idén nyáron is szervez esti szabadtéri filmvetítéseket a rozsnyói Csillagvizsgálóban (Erdei utca/Lesná 1.).

A nyári szünidő alatt minden csütörtökön érdekes szabadidős programokat kínálnak a fiataloknak a Csillagvizsgáló területén, ahol találkozhatnak a barátaikkal, elhozhatják négylábú kedvenceiket és van szalonnasütésre alkalmas hely is. A filmvetítés és a nyári égbolt megfigyelése augusztusban sötétedés után, 20.30-kor kezdődik. A belépő a Csillagvizsgálóba 1 € vagy kulturális utalvány.

2014. augusztus 7., csütörtök 20.30 óra

Vo štvorici po opici 3 / The Hangover Part III / Másnaposok 3

(színes, feliratos, amerikai vígjáték, 2013, 100 perc)

rendező: Todd Phillips

szereplők: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha

Ezúttal nincs legénybúcsú, sem esküvő, a történet visszakanyarodik oda, ahol elkezdődött – Las Vegasba. És útközben sok minden történhet…

aug mozi

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát!

Aktuális információk a programról szlovák nyelven a művelődési központ honlapján vagy Facebook-oldalán olvashatók. Elérhetőség: Anežka Kleinová, kleinova@gos.sk, 058/732 36 50.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet