Elmarad! Jóka ördöge – a Csavar Színház mesejátéka a Tháliában

2020 március 24. 11:30 - Kassa (Košice)

FELHÍVÁS!!!

A kassai Thália Színház, együttműködve a Kassa Megyei Önkormányzat rendeletével, mely a Szlovákia területét is fenyegető COVID-19 koronavírusra vonatkozik, értesíti a Thália Színház látogatóit, hogy 2020.03.10-től határozatlan ideig a meghirdetett előadások, tevékenységek és tájelőadások elmaradnak!

A jegypénztár korlátozott időpontban lesz nyitva, erről érdeklődjön a +421 905 757 345-ös telefonszámon!

Az elmaradt előadások új időpontjairól értesíteni fogjuk Nézőinket.

A hetényi Csavar Színház “Jóka ördöge” című mesejátékát láthatja a közönség Kassán, a Thália Színházban 2020. március 24-én, kedden 11:30 órától (Ludas Matyi bérlet). A szereplők Kiss Szilvia és Gál Tamás.

“Sok ember legnagyobb keresztje a zsémbes asszony, akitől még az ördög sem tud megszabadítani! De Jókánák, egy jámbor teremtésnek sikerül. Hogy mily módon, kiderül a Csavar Színház legújabb mese előadásából, amely nemcsak zenés, nemcsak humoros, de az interakciót sem nélkülöző játéka bizonyosan felejthetetlenné teszi Arany János ízléses szavait.

A székelyasszony és az ördög című székely népmese ihlette Arany János egyik legnépszerűbb elbeszélő költeményét. Arany, a kétgyermekes családapa, bizony nagy mesemondó volt. A költő kevésbé ismert művét vitte színpadra a CSAVAR Színház a tőle megszokott humorral, csavarral. Az előadás kortalan, a legkisebb beszélni már próbálkozó és a legérettebb, beszédet már sokszor fölöslegesnek tartó nézőink számára egyaránt ajánljuk, igazi családi kikapcsolódást jelent!”

  • rozsnyovidek/forrás, fotó: www.thaliaszinhaz.sk