Jótékonysági futás a beteg Martin támogatására

Jótékonysági futás a beteg Martin támogatására


Esemény részletek


“Adjuk vissza  futással a reményt!” a címe annak a jótékony célú sportrendezvénynek, melyre 2018. szeptember 8-án, szombaton kerül sor Rozsnyón. Az eseményen befolyt összeggel a nyitraújlaki (Veľké Zálužie) Martinko Kupec gyógyulását szeretnék segíteni a szervezők, aki súlyos betegségben, Louis Bar szindrómában szenved.

A jótékonysági program helyszíne a rozsnyói futballpálya, a futás útvonala a Sajó mellett halad, Betlér irányába. A szakasz hossza felnőttek számára 4 km, gyerekeknek 800 m.

A nevezési díj önkéntes összegű, legkevesebb 3€, de aki nem szeretne futni, az is támogathatja tetszőleges összeggel a nemes ügyet. A futók regisztrációja a helyszínen zajlik majd, kapnak startszámot, jelvényt, vizet és almát.

A program 14.00 órakor kezdődik a regisztrációval, 15.00 órától rövid előadást hallhat a közönség, majd indulnak a felnőtt futók és startolnak a gyerekek is. A rendezvényen az érdeklődők a Vöröskereszt önkénteseinek segítségével átismételhetik az elsősegélynyújtás alapjait, az egészségügyi szakközépiskola diákjai pedig vérnyomást, BMI-t mérnek majd, és bemutatják masszőr tudományukat is. A gyerekeket különféle játékok és ugrálóvár szórakoztatja a délután folyamán. A futás kiértékelésére és tombolára 17.00 órától kerül sor, amit a NIEčO NAVYšE és az Odozva együttesek koncertje követ.

 

 

  • pre-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet