Kiállítás, alkotóműhely, koncert – tartalmas hétvégét kínál a művészeti alapiskola

Kiállítás, alkotóműhely, koncert – tartalmas hétvégét kínál a művészeti alapiskola


Esemény részletek


A Rozsnyói Művészeti Alapiskola háromnapos rendezvénysorozatot szervez kicsik és nagyok számára. Április 13-án 10:00 órakor nyitják meg a diákok munkáiból készült kiállítást a rozsnyói Kolostor Kulturális-Kreatív Központban. A városháza udvarában ökológiai-képzőművészeti foglalkozásokon szorgoskodhatnak a gyerekek, a szervezők kérése, hogy hozzanak magukkal műanyag zacskókat és tégelyeket. A délután 15:00 órakor kezdődő műhelymunkában saját hangszereket készíthetnek az érdeklődők, majd az iskola tanárai és diákjai be is mutatják, hogyan lehet rajtuk játszani. Lesz továbbá arcfestés is és más egyéb szórakozás – ígérik a rendezvény megálmodói.

Április 14-én, vasárnap délután 14:00 órától újabb játékos programok várják a gyerekeket, a Pósch-kertben és a szökőkút mellett vezet majd az út a művészeti parkon keresztül, többféle kis műhellyel.

Hétfőn, április 15-én 16:00 órától a Kereskedelmi-Kulturális Központ előcsarnokában látható a művészeti alapiskola növendékeinek alkotásaiból összeállított kiállítás. A színházteremben 17:00 órától kerül sor a koncertre, melyen fellépnek az iskola pedagógusai, a miskolci Erkel Ferenc Zeneiskola és a budapesti Kroó Szimfonikus Zenekar, az est vendége Nyéky Miklós.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet