Nagy utazás – jótékonysági koncert a rozsnyói evangélikus templomban

Nagy utazás – jótékonysági koncert a rozsnyói evangélikus templomban


Esemény részletek


Filmekből ismert slágerek hangzanak fel szeptember 20-án, pénteken 19:00 órától a rozsnyói evangélikus templomban. Az akusztikus jótékonysági koncert anyagát Farkas Árpád jazz-zenész vezetésével adják elő helyi zenészek, a műsorban közreműködik Andy Belej (ének), Pál-Baláž Karmen (ének, billentyűs), Marieta Roxerová (ének, fuvola), Pál-Baláž Marian (cajon, ének), Ľubo Breznen (gitár, ének), Peter Henriczy (gitár), Radovan Iglódy (ütősök, ritmushangszerek) és Adrián Szajkó (nagybőgő).

Belo Hefler, az esemény szervezője elmondta: mint az előzőeknél mindig, a szeptember 20-i koncert bevételét is jótékony célra fordítják. Az ALENKA Polgári Társulás ilyen módon már közel 2500 eurót adományozott.

Jegyek elővételben (9€) a rozsnyói Turisztikai Információs Irodában kaphatók, elérhetőség: 0948 205 226, info@tikroznava.sk. A templomban a koncert kezdete előtt fél órával, azaz 18:30-tól lehet elfoglalni az ülőhelyeket (szabadon – számozás nélkül – elfoglalhatók, de a helyek száma korlátozott). A belépőjegy ára a helyszínen 11€.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet