Nyári mozira FEL!

Nyári mozira FEL!


Esemény részletek


A Gömöri Művelődési Központ a Gemerfilm amatőr filmklubbal együttműködve idén nyáron is várja a kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó filmkedvelő közönséget a rozsnyói csillagvizsgálóba.

A Csillagmozi minden csütörtök este sötétedés után (21.00 órától) kezdődik, a filmvetítést követően a résztvevők profi távcsövekkel megfigyelhetik az éjszakai égboltot. A rendezvény “kutyabarát”, így a nézők kutyusaikat is magukkal hozhatják.

A nyári mozi negyedik idénye szerdán, július 4-én kezdődik:

Hore! /(Fel! Up!)
színes, amerikai animációs film, 93 perc, 2009

rendező: Pete Docter, Bob Peterson

A 78 éves Carl Fredricksen felesége elvesztése óta magányosan, visszahúzódva éli mindennapjait. Az öreg házára szemet vet az a társaság, amely a környék telkeit már felvásárolta. Carlt azonban odaköti a sok emlék, köztük az a fénykép, amelyet nézve arról álmodoztak a nejével, hogy elutaznak a világ legnagyobb vízeséséhez. Az álmait sirató öregúr merész tettre szánja el magát. Kihasználva egykori léggömbárusi gyakorlatát egyetlen éjszaka alatt fellufizza a házát, és reggel, mielőtt az idősek otthonába szállítanák, felemelkedik vele a levegőbe. Dél-Amerika felé veszi az irányt, hogy megvalósítsa élete legnagyobb kalandját. Útjára egy potyautas kisfiú is elkíséri.

A Csillagmozi projekt támogatója: INTENDA Alapítvány

Belépődíj: 1 €

Elérhetőség:
Gemerské osvetové stredisko
Betliarska 8, Rozsnyó
Anežka Kleinová – kleinova@gos.sk, 058/732 42 58

Dátum: 2012-07-04
Helyszín: Csillagvizsgáló


Hagyj üzenetet