Rozsnyói Kulturális Nyár: Sportoljunk a várossal!

Rozsnyói Kulturális Nyár: Sportoljunk a várossal!


Esemény részletek


Rozsnyó város vezetése és a társszervezők idén is zenés és egyéb szórakoztató programokkal színesítik a helybeliek és a turisták szabadidejét a nyári szünetben. A Rozsnyói Kulturális Nyár keretében a főtéren minden vasárnap délután 16:00 órától más-más előadó, együttes mutatja be produkcióját, illetve a helyi intézmények – művészeti iskolák, múzeumok, könyvtár – is készülnek rendezvénnyel.

Augusztus első vasárnapján, azaz 4-én a város sportklubjai várják a látogatókat a Bányászok terére, ahol az aktív időtöltést kedvelők különféle sportágakban próbálhatják ki magukat és versenyezhetnek is. Lesz asztaltenisz, floorball, tollaslabda, kosárlabda és a taekwondo alapjait is el lehet majd sajátítani. A belépés díjtalan. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmarad.
Az előző évekhez hasonlóan most is zajlik nyereményjáték, ennek keretében a legtöbb eseményen résztvevő és kártyájukra pecsétet gyűjtő  látogatók értékes díjakat nyerhetnek. A verseny kiértékelésére a Rozsnyói Kulturális Nyár zárórendezvényén, szeptember 1-jén kerül sor.
  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet