Tavaszi szünet múzeumban: a gömöri régió kőzetei és ásványai

2020 március 5. 10:00 - Rozsnyó (Rožňava)

A Rozsnyói Bányászati Múzeum, Kassa megye kulturális intézménye ismét izgalmas programot készített az óvodás és alsó tagozatos alapiskolás gyerekeknek a tavaszi szünet idejére. A rendezvény két időpontban valósul meg, 2020. március 3-án, kedden és 5-én, csütörtökön 10:00 illetve 15:00 órától. A helyszín a rozsnyói SENTINEL Élményközpont, a Šafárik utca 43-as szám alatt. A belépő 1,50€.

A múzeum dolgozói gazdag programmal várják a kis felfedezőket, amelyből nem hiányozhat a Szlovák-karszt és környékének természetrajzát bemutató kiállítás és az újonnan megnyitott kültéri geológiai kutatórészleg megtekintése sem.A rendezvény látogatói részére különféle kézműves foglalkozásokkkal és tevékenységekkel készülünk, lesz geológiai memóriajáték, ékszerkészítés ásványokbólkristálykészítés és sok egyéb“, jegyezte meg Juliána Kelemenová, a bányászati múzeum munkatársa.

A múzeumban zajló programokra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken: Ing. Juliána Kelemenová, tel.: +421 908 101 060, e-mail: pedagog.sentinel@banmuz.sk.

  • pr-i, rozsnyovidek