XXVII. Vármentő Napok – szádvári önkéntes hétvége

XXVII. Vármentő Napok – szádvári önkéntes hétvége


Esemény részletek


A Szádvárért Baráti Kör október 25-26-án újabb vármentő napokat szervez, melyre várják a segítő szándékú, dolgos önkénteseket. Jelentkezés legkésőbb október 20-ig. Az alábbiakban közzétesszük a szervezet felhívását:

Kedves Barátaink, Szádvár-Udvarhölgyek és Szádvár-Lovagok!

Szeretettel várunk a XXVII. Vármentő Napokra, melynek időpontja 2019. október 25-26.(péntek-szombat)!

Szádvár a Te segítségeddel is egyre szebb lesz, mert mindig találunk ritkítani való növényzetet és szétszórva fekvő köveket, melyeket deponálni tudunk az állagmegóvási munkák megkönnyítésére! Idén ráadásul úgy tűnik, lehetőségünk lesz belelátni / segíteni a Nemzeti Várprogram kivitelezési munkálataiba is!

A szállásunk Szögliget gyönyörű fekvésű Major vendégházában lesz. Érkezni és a szállásokat elfoglalni legkorábban csütörtökön este, hazautazni pedig legkésőbb vasárnap reggel lehet – persze saját szervezésben érkezhettek korábban és maradhattok tovább is! 😉

A Szádvárért Baráti Kör szervezésében tehát október 24-25-26. (Cs-P-Sz) éjszakára lehet szállást igényelni, 2500 Ft / fő / éj áron.

Minden éjszakához vacsorát és reggelit biztosítunk, 900 + 300 Ft -ért. A menüt a jelentkezések után közöljük. Ebédet a pénteki és szombati napra nem szervezünk, kérjük hozzatok fel magatokkal a várba szendvicset, valamilyen harapnivalót. Ha a hagyományoknak megfelelően a szombati ebédet mégis Szádvár Szakácsa szolgálja majd fel, akkor ezt jelezni fogom. 🥪

A költségeket a megérkezéskor a helyszínen, készpénzben kell befizetni. 💰

Ha van pár perced, akár most is kitöltheted a jelentkezési lapot, de kérem, hogy legkésőbb október 20. 24.00 óráig küldd el!

Jelentkezésedet akkor is várjuk, ha nem igényelsz szállást és étkezést!
Ez azért fontos, hogy a létszám alapján a várbeli munkát tervezni tudjuk.

A jelentkezési lapot itt találod:
https://forms.gle/9txySdc54cT8cZpF8

Ha mégis email-ben szeretnél jelentkezni, kérlek add meg, hogy mely napokon tartasz igényt szállásra, reggelire és vacsorára!

Ne feledd: Tiéd a Vár!
Szádvár Rád Vár!

  • rozsnyovidek/forrás, fotók: Szádvárért Baráti Kör


Hagyj üzenetet