Felhívás: XXI. Őszirózsa – magyarnóta-énekesek országos versenye

Felhívás: XXI. Őszirózsa – magyarnóta-énekesek országos versenye

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya 2020. október 10-11-én rendezi meg a XXI. ŐSZIRÓZSA magyarnóta-énekesek országos versenyét (ha időközben nem lépnek életbe újabb országos korlátozások). A nótaénekesek versenyébe 2020. szeptember 13-ig azok jelentkezését várják, akik betöltötték 16. életévüket, felső korhatár nincs – olvasható a csemadok.sk oldalon. 

A megmérettetésen a zenei kíséretet a dunamocsi Mezei Zsolt és zenekara biztosítja. A versenybe két magyar nótával – hallgató, csárdás – lehet jelentkezni írásban név, elérhetőség (pontos lakcím, e-mail, telefonszám) valamint a nóták címének és hangnemének feltüntetésével a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmányánál:
Oblastný výbor Csemadoku,
991 28 Vinica, Nekyjská 397/27.

Elektronikus jelentkezés esetén a cím: csemadokntv@gmail.com. Az e-mail tárgyában és a borítékon a jelentkezők tüntessék fel, hogy: „ŐSZIRÓZSA”.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kérhetnek a Csemadok NTV telefonszámán: 0907 85 62 96. A szervezők a jelentkezőknek részletes információkat küldenek. A jelentkezési lap letölthető a művelődési intézet honlapjáról, illetve beszerezhető a Csemadok területi választmányain.

  • rozsnyovidek/csemadok.sk


Hagyj üzenetet