Ezen a héten cseh filmmel várják a nyári mozi közönségét

Ezen a héten cseh filmmel várják a nyári mozi közönségét


Esemény részletek


A rozsnyói csillagvizsgáló programjában idén is szerepel a közkedvelt nyári mozi. A szabadtéri vetítések megismételhetetlen hangulatot és élményt kínálnak a mozgófilm rajongóinak. Mivel az Apollo Mozi kihelyezett programjának helyszíne a csillagvizsgáló, adott az egyedülálló lehetőség, hogy egyrészt megcsodáljuk a filmcsillagokat a vásznon, ugyanakkor szakember kíséretében megfigyeljük a csillagokat az éjszakai égbolton.

Július 23-án 21:00 órától a Vlastníci (Tulajdonosok) című cseh vígjátékot láthatja a közönség.

Vlastníci (ČR / SR, 2019)
Rendező: Jiří Havelka

Szereplők: Kryštof Hádek, Stanislav Majer, Andrej Polák, Vojta Kotek, Tereza Voříšková, Jiří Lábus, David Novotný, Dagmar Havlová, Ondřej Malý, Pavla Tomicova, Ladislav Trojan, Klára Melíšková, Jiří Černý, Maria Sawa

Érdemes hozni takarót, szúnyogirtót, aztán élvezhetjük a filmet a csillagok alatt. A belépődíj 2 € (kulturális utalványt is elfogadnak). A csillagmozit a rozsnyói Gömöri Művelődési Központ, Kassa megye kulturális intézménye szervezi.

A nyári mozit az aktuális járványügyi előírásokkal összhangban szervezik meg. Bár szabadtéri programról van szó, arra kérnek minden látogatót, tartsák tiszteletben a járványellenes rendeleteket.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet