A Civil Szervezetek Színes Városa lehetőséget nyújt a bemutatkozásra

A Kárpátok Alapítvány immár harmadik alkalommal szervezi meg a civil nonprofit szervezetek seregszemléjét „Civil Szervezetek Színes Városa” elnevezéssel, melyre május 2-ig még lehet jelentkezni. A rendezvényre 2011. június 10-én a kassai Optima bevásárlóközpontban kerül sor a 18. Balloon Fiesta keretében.

Ebben a „színes civil városkában” már hagyományosan olyan sikeres szervezetek mutatkoznak be a nyilvánosságnak, melyek különböző területeken tevékenykednek és gyakran olyan társadalmi feladatokat vállalnak fel, melyekkel nem foglalkozik sem az állami, sem az önkormányzati, sem a vállalkozói szféra.

2011. május 2-ig jelentkezhetnek a Kárpátok Alapítványnál azok az aktív kelet-szlovákiai szervezetek, melyek szeretnének bemutatkozni ezen a rendezvényen, prezentálni sikeres projektjüket, jó ötletüket, szívesen megosztanák a többi szervezettel tapasztalataikat, esetleg valamilyen fontos társadalmi ügyre akarják felhívni a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A beérkezett jelentkezők közül az alapítvány 10 szervezetet választ ki, a döntésről május 16-ig értesítenek minden érdekeltet.

Az idei rendezvény része lesz a „Visegrádi négyek képekben” című nemzetközi fotópályázat díjátadó ünnepsége és kiállítása, valamint gazdag kultúrműsorral is várják a közönséget.

bővebb info: http://www.karpatskanadacia.sk

Dátum: 2011-04-14
Helyszín: Kassa,