Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén is akad néhány érdekes kulturális, szabadidős program, ezekből ajánlunk most egy csokorra valót:

PÉNTEKEN, május 20-án
délután 14.00 órakor lesz a ROZSNYÓI városháza udvarában az M ZÓNA nevű ifjúsági központ megnyitója. A Rozsnyó város és a Szabadidőközpont által szervezett programban az ünnepi beszédek és a megnyitó után a diákparlament, az iskolai tanácsok és a szabadidőközpontok tevékenységével kapcsolatos eszmecsere, valamint kultúműsor következik.

Azoknak, akik péntek este szeretnének megnézni egy zenés-táncos műsort és szívesen áldoznak 10 eurót egy nemes célra, a 18.00 órakor kezdődő JÓTÉKONYSÁGI ESTET ajánljuk. A Kereskedelmi és Kulturális Központban a rozsnyói Rotary Klub megalakulásának 5. évfordulója alkalmából szervezett programban fellép a Jasanima együttes, a Búzavirág Néptáncegyüttes, az Actores Városi Színház, a Sexit együttes és vendége Evka Dovcová, valamint Janko Lehotský. A műsort Gabriela Tomajková és Egon Tomajko vezeti.

Ha kedvük van kicsit messzebb menni, hogy lássák régi kedvencüket, látogassanak el TORNALJÁRA, a Zoltán-kertben fél 8-kor az EDDA együttes ad koncertet. A belépődíj elővételben 12,-€ /a helyszínen 15,-€.

SZOMBATON, május 21-én
több családi program is zajlik környékünkön, ahol a gyerekek is jól szórakozhatnak.
A KÖRTVÉLYESI-TÓNÁL reggel 8.00 órától kezdődik a nyári idegenforgalmi idény megnyitójának apropóján a MÁJUSI KÖRTVÉLYESI NAPOK című rendezvény, melyben túra, nemzetközi halászléfőző verseny, folklórműsor, borkóstoló, népművészeti kiállítás, íjászbemutató és még sok más program szerepel.

ROZSNYÓ főterén 12.00 órakor kezdődik a Gyere közénk című program, melyet a gyermekekkel foglalkozó Fénix szervezet önkéntes munkájának 20. évfordulója és az Önkéntesség Európai Éve alkalmából szerveznek. Lesz arcfestés, trikódíszítés, ajándékokkal díjazott vetélkedő, a fiatalok pedig az önkéntességgel és a nemzetközi ifjúsági csereprogramokkal ismerkedhetnek meg.

A Krasznahorkaváraljai Csemadok Alapszervezet 17.00 órától ANYÁK-NAPI ünnepséget tart a helyi kultúrházban.

És végül két zenés akció, szombaton este 8 órától a Colors Clubban a LAST MINUTE nevű formáció lép fel, nyárnyitó buli gyanánt pedig szintén 8-tól JABLONCÁN, természetesen a Bikaréten zúzza a SEXIT, az ALLDEVILS és a SOLARIS.

Mindenkinek kellemes csemegézést és jó időtöltést kívánunk!

Dátum: 2011-05-19
Helyszín: Rozsnyó, -,


Hagyj üzenetet