Fundraising képzés kezdő szervezetek számára

Fundraising képzés kezdő szervezetek számára

A kassai székhelyű Kárpátok Alapítvány 2013. február 27-én, szerdán képzést szervez kis nonprofit szervezetek és önkéntes társulások részére, melynek témája az adománygyűjtés, fundraising.

A pénzadományok, anyagi források helyi szintű előteremtése – a fundraising sokszor szinte adrenalinsportot jelent a nonprofit szervezetek számára. Az adománygyűjtés ugyanolyan fontos, mint a programok és a tevékenység. Ha a szervezet nem foglalkozik vele átgondoltan, belső feszültségeknek és a jövőtől való bizonytalanságnak teszi ki magát.

A tanfolyamra kis nonprofit szervezetek és önkéntes társulások 15 képviselőjét várják, akik szeretnének megismerkedni a helyi szintű fundraising alapjaival. A tréning az alábbiakat kínálja: a forrásszervezés alapjainak bemutatása, motivációk és módszerek, valamint kommunikációs készségek begyakorlása, melyek elválaszthatatlanul kapcsolódnak a fundraisinghez.

Egy szervezetből legfeljebb 2 fő vehet részt a képzésen. Részvételi díj 12 EUR egy személyre.

Minden szükséges információ és a tréning programja itt található szlovák nyelven.

Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot ide kérjük elküldeni: info@karpatskanadacia.sk.
Jelentkezési határidő: 2013. február 21.


Bővebb tájékoztatás: katarina.minarova@karpatskanadacia.sk.

A tréning a KROK VPRED – Program rozvoja neziskových organizácií (EGY LÉPÉS ELŐRE – Nonprofit szervezetek fejlesztési programja) keretében valósul meg.

forrás: Kárpátok Alapítvány

feldolgozás: pr-i, www.rozsnyovidek.sk

 

 



Hagyj üzenetet