Már Rozsnyó is HAPPY!

Már Rozsnyó is HAPPY!

Pharrell Williams “Happy” című slágere az utóbbi hónapokban számtalan kreatív embert, csapatot ösztönzött arra világszerte, hogy elkészítse a videoklip különféle táncosokkal teli saját verzióját, mely vidámsággal, jó hangulattal “fertőz”. A dal a Gru2 című rajzfilmben lett ismert, majd következett Pharrell Williams 24-órás klipje, melyben az emberek, köztük ismert személyiségek, mint Kelly Osbourne, Jimmy Kimmel, Jamie Foxx vagy Ana Ortiz táncolnak Los Angeles utcáin. A boldogság-video ezután a rajongóknak köszönhetően járványszerűen terjedt a világ minden táján, elkészült a Happy párizsi, moszkvai, barcelonai, amszterdami, berlini, budapesti, bécsi, londoni, sőt hong kongi, tahiti, vietnami, tuniszi és sok más verziója.

Miután itthon elkészült a pozitív energiát sugárzó dal magas-tátrai és pozsonyi klipje, a nevezetes helyek sorába csatlakozott Rozsnyó is, amikor fiatalok egy csoportja a város vezetése, a Jammin Agency és partnereik segítségével leforgatta a dal gömöri verzióját, így már Rozsnyó is megmutathatja boldog, azaz happy arcát.

-pr-i, rozsnyovidek.sk

forrás: hudba.zoznam.sk, www.gemercan.sk

https://www.youtube.com/watch?v=ElmNuS3j7Vk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!

 Hagyj üzenetet