Rozsnyói Magazin 2014. április 9.

Rozsnyói Magazin 2014. április 9.

A Rozsnyói Városi Televízió legfrissebb magyar magazinjának tartalmából:

– A nagykaposi kerületi megmérettetésen Kristóf Áron, Mudi Réka Eszter és Kristóf Vivien, a rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájának tanulói aranysávos minősítést kaptak,  így ők képviselik járásunkat a Tompa Mihály Vers- és Prózamondó Verseny országos döntőjében. Megzenésített vers kategóriában a rozsnyói gimnázium Endorfin zenekara és a várhosszúréti Labyrynt együttes jutott tovább a rimaszombati döntőbe.

– Április első hétvégéjén Rozsnyón húszéves jubileumát ünnepelte az országos pedagógustalálkozó. A pedagógusszövetség vezetői és az első szervezők nyilatkoztak a kezdetekről és az elmúlt évek tapasztalatairól, eredményeiről. A találkozón öt kategóriában osztottak ki díjakat, kitüntették többek között a rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola igazgatónőjét, Prékop Máriát. A díjátadóról részletesen a következő adásban számol be a Rozsnyói Magazin.

– Nagyapáink öröksége – nagyszabású hagyományőrző napot szervezett a Borostyán Néptáncegyüttes, az eseményről szóló riport-összeállítás a következő magazinműsorban látható majd.

– Rudapithecus – Rudabánya és az emberré válás címmel nyílt kiállítás a Rozsnyói Bányászati Múzeum Képzőművészeti Galériájában.

– A Város Díjaira és a Város díszpolgári címére várják a lakosság javaslatait.

– Programajánló a következő hétre

-pr-i, rozsnyovidek.sk

forrás: RVTV

 

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet