Interaktív szeminárium a mellrák megelőzéséről

Interaktív szeminárium a mellrák megelőzéséről

Az Avon a mellrák ellen a Zdravá žena (Egészséges nő) polgári társulással együttműködve interaktív szemináriumot szervez Rozsnyón, melynek témája a mellrák megelőzés lehetőségei. A szemináriumot a pozsonyi Doc. MUDr. Vladimír Bella, PhD és PhDr. Erika Zámečníková vezeti. Az eseményre 2014. június 13-én kerül sor 11.00 órától 12.00 óráig a Rozsnyói Városi Hivatal 3. emeleti tárgyalótermében ( Šafárik utca 29.).

A mellrák a leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a nők körében, melynek száma növekedést mutat a páciensek minden korosztályában. Szlovákiában a mellrák körülbelül minden huszadik nőt érint, évente több mint 1700 új eset fordul elő a nők és 30 a férfiak körében.

Ne hanyagolja el a megelőzést, megmentheti az életét!

A szemináriumon tájékozódhat a mellrák megelőzéséről, diagnosztizálásáról és gyógyításáról. Szakorvosi felügyelet mellett, egy próbababán megtanulhatja a mellek önvizsgálatát, és választ kaphat valamennyi kérdésére, mely a témával kapcsolatban érdekli.

A regisztráció kötelező, a helyek száma korlátozott. A szeminárium hossza 45 perc.

Jelentkezés az alábbi telefonszámokon: 058 7773 277 vagy 0903 268 309


 www.zdraveprsia.sk a www.zdravazena.sk

 

 

 

 

 

 

-rozsnyovidek.sk

forrás: roznava.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet