Indul a jegyvásár a Gombaszögi Nyári Táborba!

Indul a jegyvásár a Gombaszögi Nyári Táborba!

Megnyílt a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján a jegyelővétel. Érdemes sietni, mert az első kétszáz vásárló kedvezményt kap a belépőjegy árából!

A honlapon megtalálható elővételi rendszerben (http://gombaszog.sk/jegyek/) az előző évekhez hasonlóan mindent meg lehet vásárolni bankkártyával. Kényelmesen, otthonról lehet helyet foglalni a Nyugat-Szlovákiából induló partybuszok egyikére, és egy kattintással lehet választani a szálláslehetőségek közül is, amíg a készlet tart. Az elővételi rendszerben megvásárolható a reggeli, vacsora és ebéd, és már jó előre be lehet tárazni italkuponokból is.

Nem érdemes sokáig várni a vásárlással, mert az első száz vevő 25 euróért, a következő száz pedig 27 euróért veheti meg a kedvezményes bérleteket. Ezen felül az interneten váltott hetibérlet ára 29 euró. Az elővételben megvásárolt jegyet elég kinyomtatva elhozni Krasznahorkára, és a gyors regisztrációt követően a táborozó máris belevetheti magát a felvidéki magyar fiatalok legnagyobb szabadegyetemének és fesztiváljának forgatagába!

GNYT 4

Hetijegy váltásával a Gombaszögi Nyári Tábor összes programja látogatható, beleértve a napközbeni előadásokat, vitákat, játékokat és az esti koncerteket. Idén többek közt a Punnany Massif, a Tankcsapda, az Intim Torna Illegál és a Jóvilágvan lép a nagyszínpadra, vasárnap pedig a felvidéki magyar zenekaroké lesz a főszerep a Szlovákiai Magyar Dal Napjának keretében, amelynek műsoráról a közönség dönthet a tábor facebook oldalán futó szavazáson.

A hagyományokhoz híven két régió is ingyen megy a táborba. Idén a Szenci és a Nyitrai járás, illetve a szintén Zoboraljához tartozó Barslédec lakói részesülnek ingyenjegyben. Az internetes jegyelővételi felületen az irányítószám megadásával lehet kiváltani a kedvezményt.

A Gombaszögi Nyári Tábor idén július 15. és 20. között várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat Krasznahorkán. További információk a tábor honlapján és facebook-oldalán, és már lehet csatlakozni a Gombaszögi Nyári Tábor facebook-eseményéhez is!

rozsnyovidek.sk, forrás, fotó: GNYT

Kapcsolódó írásaink:

Szlovákiai Magyar Dal Napja – Szavazz, hogy ki lépjen fel!

A Szenci és a Nyitrai járás ingyen megy Gombaszögre!

Sikerül(t)-e változtatni Európán? – Értékelés Gombaszögön

Szlovákiai Magyar Dal Napja – Felhívás

Ilyen volt – Gombaszög 2013 számokban

Gombaszögi Nyári Tábor 2014 is



Hagyj üzenetet