Szlovákiai Magyar Dal Napja – Felhívás

Szlovákiai Magyar Dal Napja – Felhívás

Új programmal színesedik a Gombaszögi Nyári Tábor! Az utolsó nap, július 20. a felvidéki zenekarok seregszemléje és ünnepe, a Szlovákiai Magyar Dal Napja lesz. A minifesztiválra várják az együttesek jelentkezését, a végleges programról zsűri és közönségszavazás dönt.

A nevezéshez legalább három saját dal szükséges, amiből egy elektronikus formában is meghallgatható. Ezt a számot klipp, amatőr videófelvétel vagy hanganyag formájában, illetve az együttes további paramétereit az info@gombaszog.sk címre várják május 20-ig, a tárgyban kérik feltüntetni: Szlovákiai Magyar Dal Napja.

A vasárnap fellépő együtteseket neves zenészekből és szakemberekből álló zsűri választja ki. Egy zenekar azonban a Tábor honlapján induló közönségszavazáson keresztül is bekerülhet a nap programjába.

A fellépő zenekarok igénybe vehetik majd a nagyszínpadot minden felszerelésével, profi hangosítóinkkal és vetítési lehetőséggel. Emellé a táborújság színes mellékletében, valamint az internetes csatornákon bemutatkozási felületet kínálnak a jelentkezőknek. A csapatok útiköltségét a szervezők térítik, az ellátást biztosítják.

A 2014. július 15. és 20. közt sorra kerülő Gombaszögi Nyári Tábor koncertprogramját kalandos módon ismerhette meg a publikum: a főszervező elrablásáról szóló videóból kiderül, a Tábor húzónevei a Tankcsapda, az Intim Torna Illegál, a Jóvilágvan, az Anna and the Barbies, a Jóvilágvan és a Heaven Street Seven lesznek.

További információk a tábor honlapján és Facebook-oldalán találhatók.

magy dal napja gomb tabor

Gombaszögi Nyári Tábor sajtóközleményHagyj üzenetet